Clean Carpet A/S. Din leverandør af dørmåtter og specialmål i enhver art. Firmaet er beliggende i Holstebro, med både administration, og lager. Firmaet råder over 2000m2 i et stort industriområde på Sletten i Holstebro.

Clean Carpet A/S er en 100% danskejet virksomhed, der producerer og importerer en lang række måtteprodukter. Vi har mere end 30 års erfaring inden for området. Vi har i hele firmaets levetid løbende introduceret nye produkter, uden at afvige fra vores kerneværdier.

Vores kerneværdier er god kvalitet og højt serviceniveau. Det har fra virksomhedens start i 1986 været de vigtigste grundlæggende principper for os. Vi står for troværdighed, stabilitet og pålidelighed.

Vi følger markedsudviklingen og vi udvikler løbende vor produktportefølje, som er vokset kraftigt gennem årene. Vi følger derfor ikke alene udviklingen indenfor indgangsmåtter, men også nye trends indenfor interiør design. Store dele af produktudviklingen finder både sted sammen med forhandlere og slutbrugere, for at sikre at der altid er harmoni mellem forbrugerens efterspørgsel og vores produkter.

Vi sætter høje standarder, både når det kommer til produkter og produktionsprocesser. Vores produkter er udelukkende baseret på miljøvenlig brug af naturligt baserede materialer.

Vi sælger måtteprodukter til hele Skandinavien, Grønland, Færøerne og Island. Vi er blandt en af de størrer leverandører af måtter i Skandinavien og vi beviser dagligt, at vi er en stabil og troværdig partner, som spiller en ledende rolle i markedet for måtter.

Clean Carpet i center

Clean Carpet i garage

Scroll to top