Menu Luk

Kokosmåtter | faste mål

Clean Carpet har et stort udvalg af kokosmåtter i mange forskellige størrelser og designs. Med det rustikke look pynter en kokosmåtte foran enhver dør. Entre måtter i kokos er meget populære i både den naturlige brune kokosfarve – og i den sorte udgave. Begge farver kokosmåtter står godt til næsten alle typer gulv- og flisetyper.

Clean Carpets kokosmåtter er produceret af 100% naturlige kokosfibre. Kokosdørmåtter fås både med og uden bagside. Der er både de tykke og kompakte kokosmåtter – samt de lettere spiralmåtter (se varenumrene 744010 og 744013).

Se også de populære skridfaste kokos/gummi måtter, hvor kombinationen af naturlig gummi står rigtig godt til de kokosbrune fibre. Samtidig med at I får en flot og praktisk måtte i naturmaterialer, er det også en holdbar måtte med mange gode egenskaber. Vores bestseller inden for de kombinerede kokos-gummi-måtter er vores Clean Bombay halvmåne. Er du på udkig efter endnu større kokosmåtter, så se vores kokosruller. Kokos på ruller kan skæres til lige den størrelse du ønsker.

Alle kokos måtter i denne kategori har oprindelse i EU, Indien eller Sri Lanka.

×