Menu Luk

Info

Clean Carpet A/S er leverandør af alle typer måtter i både special- og faste mål. Det gælder både smudsmåtter, designmåtter, trinriste, skrabemåtter, kokos og meget mere. Både administration og lager er beliggende i Holstebro, hvor vi råder over et 2000 m2 stort industriområde.

Clean Carpet A/S er en 100% danskejet virksomhed, som producerer og importerer en lang række måtteprodukter. Vi har mere end 30 års erfaring inden for området. Vi har i hele firmaets levetid løbende introduceret nye produkter, uden at afvige fra vores kerneværdier.

Vores kerneværdier er god kvalitet og højt serviceniveau. Det har fra virksomhedens start i 1986, været de vigtigste grundlæggende principper for os. Vi står for troværdighed, stabilitet og pålidelighed.

Vi følger markedsudviklingen og udvikler løbende vores produktportefølje, som er vokset kraftigt gennem årene. Vi følger derfor ikke alene udviklingen indenfor indgangsmåtter, men også nye trends indenfor interiørdesign. Store dele af produktudviklingen finder sted sammen med forhandlere og slutbrugere, for at sikre at der altid er harmoni mellem forbrugerens efterspørgsel og vores produkter.

Vi sætter høje standarder, både når det kommer til produkter og produktionsprocesser. Vores produkter er baserede på miljøvenlig brug af naturligt baserede materialer.

Vi sælger måtteprodukter til hele Skandinavien, Grønland, Færøerne og Island. Vi er blandt en af de større leverandører af måtter i Skandinavien. Vi beviser dagligt, at vi er en stabil og troværdig partner, som spiller en ledende rolle i markedet for måtter.