Menu Luk

Trinriste

Clean Carpet alumåtter, skraberiste og Elefant trinriste i standardstørrelser.

Alu Brush er de populære måtter i en kombination af polyamid og aluminium, der ikke kun er praktiske, men også ret dekorative foran døren. Skraberisten har små sorte polyamidbørster, der tager det værste skidt. Alu-Brush-serien har oprindelse i EU.

Elefant trinriste er galvaniserede riste i de gængse standardstørrelser. Fås både som firkanter og halvmåner. Husk at bestille ben som tilbehør til din dørrist. I kan også få alu-ben, børster, trædeplader samt støvlebørster som ekstra tilbehør. Produceret i Danmark.

Clean Standard Bolig trinriste er vores mest solgte skraberist. Risten har en forholdsvis stor maskestørrelse på 2,2 x 6,2 cm. Ristens højde er 4 cm, hvilket kan øges ved tilkøb af ben.

Vores Clean Classic Plus trinrist har små aflange masker på 1,2 x 6,2 cm. De store størrelser har en ristehøjde på 5 cm, men de mindre skraberiste er 4 cm. høje. Med stilleskruer eller aluben kan højden øges.

Classic Proff trinriste fås i flere størrelser, og er ligesom de andre modeller i galvaniseret jern. Alle er 5 cm. høje med maskestørrelsen 2 x 3 cm.

×