Menu Luk

Smudsmåtter | Høj trafik

Kender du til glæden ved at gå på et nylagt gulv? Og skuffelsen når det bliver beskidt? Løsningen er at bruge Clean Carpet dørmåtter af høj kvalitet, som et effektivt middel til at reducere omkostningerne til rengøring, reparation og vedligeholdelse af gulvene indenfor. Smudsmåtter til høj trafik er velegnet i miljøer med meget belastning (UserClass 32 og 33).

Med smudsmåtter til høj trafik i 100% polyamid med en vinylbagside, kan I stoppe op til 76% af al snavs og fugt, inden det kommer ind i bygningen. Samtidig forlænges levetiden for de øvrige gulvbelægninger indenfor. Vores absolutte topsælger er CC-4200 Top Twister. Den perfekte dørmåtte i høj kvalitet der kan klare det værste skidt, er holdbar og nem at rengøre.

Clean Carpet har også måtter med ekstra anti-slip. Her har måtten en nopret bagside i nitrilgummi. En del af disse måtter kan også vaskes i vaskemaskinen.

Smudsmåtter har som regel en gummikant på alle 4 sider. Vores måtter med nitrilgummi-bagside fås dog også i en udgave uden kanter. Denne type måtte er en vaskbar bomuldsmåtte, der fås i tre flotte modefarver. Herudover består den af genbrugsmaterialer.

Alle måtter i denne kategori har oprindelse i EU.

×