Menu Luk

Kokos | ruller

Kokosruller til afkap. Hos Clean Carpet har vi kokos til alle behov. Er behovet en ekstra høj userclass, kan vi anbefale Clean Contract Plus+, som er en kokosrulle med en tykkelse på 18 mm. Den er naturfarvet og rullebredden er 200 cm. Den har tilmed brandegenskaber: Certifikat Euroclass EN13501 Cfl/S1. Denne kokosmåtte er et sikkert valg til områder med meget trafik. Du kan genkende denne kokosmåtte ved den brune bagside.

Clean Contract kokosruller fås i tykkelser på både 13, 18, 20, 24 og 28 cm. Skal kokosmåtten ligge ved en lav døråbning, kan måttehøjden på kun 13 mm være en fordel at anvende.

Kokosfibrene er sat sammen, så de kan absorbere en stor mængde væske. Contract kokos er ideel til brug på kontorer, i boligmiljøer og mindre erhvervsbygninger. Contract kokosmåtter fås også i farverne sort, mørkegrå, blå, grøn, rød, bordeaux og indfarvet brun. De farvede kokosmåtter er farvet med 100% miljøvenlig farve. Derfor anbefaler vi heller ikke, at de farvede kokosmåtter bruges udendørs, da store mængder vand kan skylle farven ud.

Clean Bolig kokosruller er en anelse mere grov og mørk end Clean Contract kokosrullerne. Tykkelsen på 17 mm passer perfekt til private hjem.

Vores kokosruller har alle oprindelse i EU, Indien eller Sri Lanka.

×