Menu Luk

Designmåtter

Var det noget med en ny måtte til din entre? Gør dørmåtten til en del af indretningen af din bolig og spar samtidig dig selv for en del rengøring. Vores designmåtter er faktisk smudsmåtter, men med en ekstra lækker finish og look, og så er de nemme at vedligeholde og rengøre i det daglige.

Clean Eco dørmåtter kan bruges både inde og ude, og er i 100% genbrugsmaterialer.  Toppen er lavet af plast fra plastplasker, mens gummibagsiden er produceret af gamle bildæk. Dette gør dem ekstra hårdføre, og de kan dermed også klare at ligge uden for døren. Så bliver din indgang endnu mere indbydende. En 3D-effekt giver måtten en rigtig god skrabeeffekt. Samtidig vil vand hurtigt løbe ned og blive suget væk i måtten. Samme effekt har vores Nitril-Design måtter. Nitril-Design måtter har en speciel nitrilgummi-bagside. Dette medfører en solid, anti-slip måtte, der kan vaskes i vaskemaskinen.

Mange af måtterne kan skånevaskes ved 30 grader. Dette gør dem ideelle som køkkenmåtter og køkkenløbere. Det gælder blandt andet vores Canto Kitchen køkkenmåtte på 50 x 150 cm, som opfanger de små dråber fra opvaskemaskinen, eller krummerne fra bordet. Samtidig har du et blødt underlag til fødderne.

Clean Carpets måtter med mønstre løfte ethvert rum. Prøv at lægge en designmåtte i gangarealer, og oplev hvad det gør ved rummet. Neutrale og nedtonede farver passer godt ind i alle hjem. Designs er nøje udvalgt efter tidens trends inden for boligindretning. Er du til striber, dyreprint, patchwork, grafiske mønstre, naturlige eller stilrene designs? Skal tæppet være ultrablødt, så prøv vores Canto Soft designmåtter i 67 x 100 cm. Dine bare fødder vil elske den bløde luv i super-soft mikrofiber polyamid.

Alle størrelser og farver på design-måtterne er unikke. Alle måtter i denne kategori har oprindelse i EU. Flere Clean Design-måtter har en smal sort gummikant som afslutning på måttens fire sider. De øvrige måtter har ikke gummikant, men til gengæld en fin afslutning, hvor luven går helt ud til kanten.

Køb Clean Carpet hos Garant

Canto-måtterne fås udelukkende i Garant’s butikker samt på deres webshop.

>> ÅBN FILTER

Filtrér efter størrelse: -

45x75 cm 11
50x80 cm 11
50x150 cm 13
60x90 cm 7
67x100 cm 10
67x118 cm 1
67x150 cm 16
80x120 cm 2
100x180 cm 1
140x200 cm 5
B: 100 cm 2