Menu Luk

Clean Contract kokosruller

Clean Contract kokos er EDP-certificeret, og fås som den eneste kokostype i flere farver. Produceret i EU af naturlige kokosfibre. Det farvede kokosgarn er et naturligt celluloseprodukt, farvet med miljøvenlige farvestoffer. En autentisk og robust entrémåtte, der er produceret med årtiers erfaring og håndværk. Farvet kokos fås kun i 18 mm, pånær den populære sorte kokos, som også findes i en lidt tykkere højde på 24 mm. Den naturlige ufarvede Contract måtte er en anelse lysere i farven end Clean Bolig kokosmåtter.

Kokosmåtter er bæredygtige og naturlige elementer til din bolig, og skaber samtidig en hyggelig stemning i entreen. Kan med fordel lægges i nedsænkninger.  Kokosmåtten har en phatalat-fri pvc-bagside, som gør den ekstra skridsikker. Contract kokosmåtter i natur fås ned til 13 mm i højden, så de nemmere kan lægges under døråbninger.

Den naturlige kokosmåtte er lavet med mekanisk spundne fibre. Dette giver kokosmåtten et ensartet, regelmæssigt mønster med minimalt fibertab. I starten vil en naturlig kokosmåtte vil dog altid have en del løse kokosfibre, som let kan børstes eller støvsuges væk. I modsætning til hvad mange måske tror, ​​kan kokos holde på ret meget fugt. En farvet kokosmåtte bør dog kun bruges indendørs, da for meget regn og sne kan få den til at falme.

>> ÅBN FILTER

Filtrér efter størrelse: -

B: 100 cm 3
B: 200 cm 17