Menu Luk

Smudsmåtter

En smudsmåtte kan have mange forskellige egenskaber. Vi har måtter til både erhverv samt private. Hvad med en dørmåtte, der kan vaskes i vaskemaskinen? Eller måske nogle ekstra skridsikre måtter? Vi har måtter til store indgangspartier – og vi har små måtter til entreen. Ønsker du en smudsmåtte der kan tåle vand og ligge udendørs? Så kan du tjekke vores nye 5900 NitrilGrip-Waffle smudsmåtte – klik her.

Har du brug for en god dørmåtte til medium trafik, kan du finde dem ved at klikke lige her. Smudsmåtter med en høj userclass 32 og 33 kan du finde under vores kategori med måtter til høj trafik. Vores absolutte bestseller inden for denne kategori er vores populære 4200-Top Twister måtte, som fås i både antracit, grå og brun. Vores seneste nyhed inden for høj trafik, er de ekstra skridsikre anti-slip måtter med bagside i nitrilgummi.

En smudsmåtte kan fjerne op til 76% af støv og skidt fra fodtøjet. Vi har rigtig mange smudsmåtter fra størrelser på 60×90 og 90×150 og helt op til 130×200 og 150×250 cm. Vi kan også levere endnu større smudsmåtter. Vi har hele ruller med en bredde op til 200 cm.

×