Menu Luk

CC-5650 Aqua 85 smudsmåtter og ruller

NYHED! På vej på lager.

Aqua 85 er en yderst hårdfør skrabemåtte , der holder vand og snavs væk. En luksus-måtte med EPD-certifikat og et varmt udseende til høj trafik (UserClass 33). Gummikanten på 2,5 cm er inklusiv målet på den enkelte gulvmåtte. Tidligere kendt som 3M Nomad Aqua 85. Både i faste størrelser og ruller til afkap.

Aqua 85 dørmåtter er lavet af ECONYL®, regenereret nylon. ECONYL® nylon er lavet af 100% affaldsmateriale såsom fiskenet, stofrester, tæpper og industrielt plastik. Aqua 85 er med PVC-fri Pura bagside (Pura Backing™ ). En særlig bæredygtig måtte, som dermed består af 70% genbrugsråvarer. Måtter med Pura Backing™ er uden indhold af PVC og blødgørere, så man undgår pletter på porøse undergulve. Lever op til krav med hensyn til miljøfølsomhed og bæredygtighed, som der er en stigende efterspørgsel på.

Smudsmåtten absorberer effektivt snavs, skjuler det perfekt og støvsuges nemt. Det specielle, blandede mønster er skabt, så skrabegarnet er afstemt i en farve der svarer til det det absorberende garn. Hårde skrabe-garner og tynde fugtabsorberende garner er tuftet ved siden af hinanden for en ultimativ snavsoptagelse. Twin fiber metoden giver måtten en åben struktur, der nemt absorberer snavs og gør den nem at støvsuge.

>> ÅBN FILTER

Find størrelse -

90x150 cm 3
130x200 cm 3
B: 130 cm 1
B: 200 cm 1