Menu Luk

Kokos

Kokosmåtter er en bæredygtig trend, som er perfekt til indendørs brug. Bring naturen indenfor med en Clean Carpet kokosmåtte.

Vores kokosmåtter fås i forskellige størrelser og farver – både i faste mål og i ruller til afkap. Mange bruger kokosruller i faste mål til at lægge ned i udskæringer, og vi har til det formål kokos i tykkelser fra 13 mm op til hele 28 mm. Brug kokos som en stor entremåtte, som smudsmåtte i udestuen eller ved terassedøren. Vores bestseller inden for kokosmåtter i faste mål, er lige nu Clean Bombay halvmåne – i en kombination af gummi og kokos.

Vores seneste nyhed inden for kokos er varenr. 7602218, som er en kokos plys rulle med en tykkelse på 18 mm. Naturfarvet på rulle og 200 cm. i bredden med brandegenskaber: Certifikat Euroclass EN13501 Cfl/S1.

Den klassiske kokosmåtte fra Clean Carpet er fremstillet med naturlige kokosfibre på oversiden. Kokosfibrene giver et rustikt og meget naturligt look – og de små stive børster fjerner effektivt snavs og skidt under skoene. Kokosfibre er et 100% naturligt produkt. Man kan derfor regne med små farveforskelle og variationer i selve strukturen på kokosfladen.
Søger du andre farver end den naturlige brune kokosfarve, har vi også farvede kokosmåtter i blå, rød, sort og andre brune nuancer.

Alle kokos måtter i denne kategori har oprindelse i EU, Indien eller Sri Lanka.

×