Menu Luk

Kokosmåtter

Kokosmåtter er en bæredygtig trend indenfor måtter, som er perfekt til indendørs brug. Bring naturen indenfor med en Clean Carpet kokosmåtte. Du kan se på hver enkel kokosmåtte, om den er velegnet som dørmåtte til både inden- og udendørs brug. Vores kokosmåtter fås i forskellige størrelser og farver – både i faste mål og i ruller til afkap.Mange bruger kokosruller i faste mål til at lægge ned i udskæringer, og vi har til det formål kokos i tykkelser fra 13 mm op til hele 28 mm. Brug kokosmåtten som en stor entremåtte, som smudsmåtte i udestuen eller ved terassedøren.

Den klassiske entré kokosmåtte fra Clean Carpet er fremstillet med naturlige kokosfibre på oversiden. Kokosfibrene giver et rustikt og meget naturligt look – og de små stive børster fjerner effektivt snavs og skidt under skoene, og dermed fra at spredes i dit hjem eller virksomhed. Kokosfibre er et 100% naturligt produkt. Man kan derfor regne med små farveforskelle og variationer i selve strukturen på kokosfladen. Beskyt dine gulve med en måtte i kokos – et naturprodukt til entréen som forhindrer småsten, sand, salt og andet godt i at følge med fra sko og ind i huset. Dørmåtten bliver dermed en næsten usynlig hjælper i rengøringsarbejdet, som du vil sætte pris på i mange år.

Søger du andre farver end den naturlige brune kokosfarve, har vi også farvede kokosmåtter i blå, rød, sort og andre brune nuancer.

Alle kokos dørmåtter i denne kategori har oprindelse i EU, Indien eller Sri Lanka og måtten forhandles i butikker over hele Danmark også i specialmål.

>> ÅBN FILTER

Find størrelse -

40x60 cm 7
40x70 cm 2
40x80 cm 4
45x75 cm 3
46x76 cm 1
50x80 cm 6
80x100 cm 2
80x120 cm 1
100x150 1
B: 100 cm 4
B: 200 cm 21