Menu Luk

Smudsmåtte 100 x 150

Hos Clean Carpet sætter vi høje standarder, både når det kommer til vores smudsmåtter og til vores produktionsprocesser. Produkterne er altid baseret på miljøvenlig brug af naturlige materialer. Vi har således flere gulvmåtter produceret udelukkende af genbrugsmaterialer. Udvalget af dørmåtter og entrémåtter i størrelsen 100×150 cm (1 meter x 1,5 meter) er skabt til at opfylde behovene for renhold i en dansk kontekst, hvor sne, sjap og salt er den del af ligningen.

Clean Carpet A/S er en anerkendt dansk grossist og importør af gulvmåtter med mere end 30 års erfaring, og vi er din sikkerhed for kvalitet og holdbarhed i alt hvad vi laver. Vores dørmåtter i 100x150cm er omhyggeligt fremstillet til at fjerne over 75% af snavs fra fodtøj, hvilket ikke blot bidrager til at holde dine gulve rene i længere tid, men også reducerer behovet for rengøring af omliggende arealer – hvilket igen reducerer omkostninger eller tid forbrugt.

Smudsmåtternes robuste konstruktion og høje kvalitet sikrer, at de altid er en pålidelig løsning til at beskytte dine gulve mod slid og snavs. Samtidig er de fleste gulvmåtter i sortimentet fremstillet uden PVC, hvilket er med til at sikre en bæredygtig livstidsværdi.

Se de effektive og miljøvenlige smudsmåtter i størrelsen 100×150 cm, som er tilgængelige hos forhandlere landet over, herunder. Gør en forskel for renligheden i dit hjem eller din virksomhed med kvalitetsprodukter fra Clean Carpet A/S.

>> ÅBN FILTER

Filtrér efter størrelse: -

100x150 1
100x150 cm 3