Menu Luk

Gummimåtter

Læg en gummimåtte uden for døren, og få skoene skrabet rene før du træder indenfor. Hos Clean Carpet har vi både gummimåtter i flotte designs og kombineret med kokos – samt ringgummimåtter i flere kvaliteter og med forskellige egenskaber. Ringgummimåtter har store huller, som vandet kan trænge igennem, og du vil derfor altid have en overflade, hvor du kan skrabe skoene.

Gummimåtter og ringmåtter er også anvendelige på blandt andet legepladser som faldunderlag – især lige under gyngen. De kan også bruges foran indgangen til skoler og butikker, eller ved trapper. En ringmåtte giver et fast og solidt underlag, som regnvand let kan trænge igennem.

Vores ringmåtter fås i flere forskellige størrelser. Vores seneste nyhed er Clean Proff gummi-fliser på 50×50 cm., som er yderst nemme at montere. De fås også med indlæg, til at lægge lige inden for døren. Ellers er alle gummimåtter beregnet til udendørs brug.

Vores heavy-ringgummimåtte på 23 mm i højden, er en særdeles hårdfør gummimåtte med ekstra lang holdbarhed. Du kan få ekstra tilbehør som små børster, der øger skrabeeffekten endnu mere. Skal ringmåtten dække et større areal, kan flere måtter sættes sammen med små samle-led.

×